Kan du matcha rätt citat med rätt branschprofil? Testa dina kunskaper!

De låter inte alltid maten tysta mun, kändiskockarna och branschprofilerna.
Här har vi samlat några sköna citat – men vem sa vad? Det får du reda ut!
Fråga

Rätter med tillägget Hawaii faller inte den här färgstarka kocken i smaken.
”Jag ska erkänna, för mig är det fasen olagligt att ha ananas i mat!”
Fråga
”Det är svårt att laga god mat med dåliga råvaror, så är det.”
Fråga

En potentiell skaldjursfond ska man ICKE låta passera hursomhelst. Det vill den här västkustkocken poängtera med ett drastiskt citat:
“Kasta aldrig räkskal! Jag tar reda på var ni bor!”
Fråga
Den här citatmaskinen hade verkligen låga tankar om kunskaperna hos nyutbildade, kombinerat med dålig koll på hur lönebildning går till. Allt i en mening!
“Facket har satt en sådan sjuk minimilön för när man kommer ut från skolan och inte kan något.”
Fråga

“Det bästa sättet att bli av med kilona är att lämna dem på tallriken.”
Fråga
”Mina bästa år i mitt kök var när jag hade lika många killar som tjejer. Fifty-fifty är det absolut bästa.”
Fråga

Hemma hos den här branschpersonligheten är rostad formfranska typ bannlyst.
“Formfranska från butiken är det mest kärlekslösa du kan ge dina barn.”
Fråga
Vi avrundar med en ännu ett känslofyllt brödcitat: