Nyheter Startsidan
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Fortsatta protester mot ledningen

Missnöjet med Hotell- och restaurangfackets ledning fortsätter att gro i förbundets Göteborgsavdelningen. I går krävde fyra fackklubbar ordförandetrions avgång.

Publicerad 9 april 2009

Det är styrelserna för HRF:s fackklubbar på Radisson SAS Scandinavia, Idrottens bingo, Gothia towers och Elite Park avenue hotel i Göteborg som står bakom utspelet. De fyra klubbstyrelserna kräver att ordförande Ella Niia, andre ordförande Therese Hulthen och tredje ordförande Malin Ackholt ska lämna sina poster med omedelbar verkan. Anledningen är, enligt utskicket, att styrelserna saknar förtroende för ordförandetrion.
– Vi tycker att det är helt fel att ledningen har använt medlemmarnas pengar till att köpa ut anställda. Vi vill inte hålla tyst, säger Anna Assarskog, sekreterare i klubben vid Radisson SAS Scandinavia.  

Förbundsordförande Ella Niia har i dagsläget ingenting att säga om klubbstyrelsernas avgångskrav.
– Jag har inga kommentarer. Det här med utköpningarna och pengarna är helt felaktigt.

Utspelet kommer tre veckor efter att hela styrelsen för HRF:s Göteborgsavdelning avgick i protest mot ledningen. En ny styrelse har valts, dock utan representanter från Göteborg.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.