Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Bra ordning på Visbykrogar

Under tre dagar i somras kontrollerade polis och alkoholinspektörer nykterhet och ordning på Visbys krogar. Förutom lite champagnesprut fick de flesta klart godkänt.

Publicerad 21 oktober 2010

Insatsen gjordes i juli under den så kallade Stockholmsveckan, då mängder av ungdomar från Stockholmstrakten kommer till Visby för att festa. Och visst festades det, konstaterade inspektörerna som noterade många fulla ungdomar ute på stan. Inne på krogarna var nykterheten dock betydligt bättre. Sammanlagt gjordes 27 besök, fördelade på elva ställen. Vid bara ett fåtal av dem upplevde gruppen att det var stökigt.
På ett ställe fick gästerna röka vattenpipa inomhus. Ägaren hänvisade till att rökmassan som användes var tobaksfri, något som vid närmare granskning inte visade sig stämma. På en annan krog tilläts gästerna spruta champagne på varandra. Det satte inspektörerna dock snabbt stopp för.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här