Nyheter PRISAD

Kocken Anton, 20, blev Årets medarbetare

HRF:aren och kocken Anton Ritzman, 20, utsågs till årets medarbetare på Hotel Fratelli.

Publicerad 21 januari 2025
Kocken Anton, 20, blev Årets medarbetare
Anton Ritzman är kock på Hotel Fratelli. Foto: Privat

Anton Ritzman, kock på Hotel Fratelli i Karlstad, utsågs till Årets medarbetare och fick åka på Strawberrys vinterkonferens i Stockholm.

Hur var det?
– Det var mycket föreläsningar, middagar och en temakväll när alla var utklädda till gladiatorer. Petter Stordalen höll tal, han dök upp genom ett hål i golvet. Vi var 3 500 från hela koncernen. Vårt hotell fick ett pris, som bästa nya hotellet i hela Norden. 

Hur blev du årets medarbetare på Hotel Fratelli i Karlstad?
– Det började med att jag blev månadens anställda för augusti, när alla som jobbar på hotellet fick rösta. Sedan var det chefer och managers som valde ut en av månadens anställda till årets medarbetare.

Hotell Fratelli
Hotel Fratelli tar emot Strawberrys pris som bästa nya hotellet i Norden. Foto: Krafftwork Photo and Film

Vad var motiveringen?
– Det stod att jag imponerade på både kollegor och gäster och var en ovärderlig tillgång och en förebild för hela verksamheten.

Hur kändes det att få sådant beröm?
– Det var som en stor chock. Jag är jättestolt. Det var ord som man knappt hör om sig själv.

Hur har du gjort för att bli så uppskattad?
– Jag älskar det jag gör. När du gör det du gillar stärks din personlighet och du kan ge vidare till andra, dela med dig av din glädje.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här