Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Pris till HRF:s arbetsmiljöutbildning

Hotell- och restaurangfackets webbaserade arbetsmiljöutbildning bättrevardag.nu har fått pris för bästa internationella multimediapresentation.

Publicerad 28 september 2011

Prisutdelningen skedde under världsfacket ILO:s kongress i Istanbul, tidigare i september. HRF:s interaktiva arbetsmiljöutbildning bättrevardag.nu kammade hem priset för bästa multimediapresentation. Sajten vänder sig till alla som jobbar i hotell- och restaurangbranschen, och låter användaren klicka sig igenom situationer som kan uppstå i till exempel ett restaurangkök.
– Vi är både glada och stolta över att bättrevardag.nu fått pris. Arbetsmiljön är vår vardag och en stor del av livet. I sitt eget liv vill våra medlemmar påverka och vara med och bestämma. Med utbildningen blir det lättare att med enkla medel förbättra arbetsmiljön, var och en och tillsammans. Det är bara att klicka sig in och börja utbildningen, alla har något att hämta här, säger Malin Ackholt tredje förbundsordförande på Hotell- och restaurangfacket.

Det är HRF tillsammans med SHR, Unionen och Prevent, som står bakom utbildningen.

Fakta: Bättrevardag.nu

Utbildningen är gratis och öppen för alla som jobbar, tänker jobba eller är intresserad av arbetsmiljöfrågor i hotell- och restaurangbranschen.
För att göra utbildningen är det bara att gå till bättrevardag.nu och registrera sig.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här