Spännande år i sikte
Linda Svensson. Foto: Annika af Klercker
Ledare OM 2020

Spännande år i sikte

Vi inleder året med en uppfräschad papperstidning och våren bjuder på massor av spännande nyheter att bevaka. Välkommen till Hotellrevyn 2020!

Publicerad 4 februari 2020

En medlemstidning ska inspirera, ge kunskap, skapa trygghet och gemenskap … vara en kunnig kompis från branschen helt enkelt. Det hoppas vi att du tycker att Hotellrevyn redan är.

När vi på redaktionen gick igenom tidningen för sisådär ett år sedan kunde vi konstatera att vi har väldigt mycket matnyttigt innehåll. Det mesta bygger på att ni, våra läsare, är så himla bjussiga och bra. Men det finns ingenting som inte kan bli bättre.

Alltså bestämde vi oss för att se över varje inslag. Mycket passerade vår hårda granskning. En del annat kändes som om vi kunde göra ännu bättre.
Framför allt har vi tittat på hur vi presenterar våra artiklar.

Vi tror att du kommer att gilla tidningen ännu mer. Låt oss veta vad du tycker!

Resultatet landar i brevlådan i början av februari. Du kommer att känna igen dig. Men vi tror att du kommer att gilla tidningen ännu mer. Låt oss veta vad du tycker!

Det här året kommer du att kunna ta del av många nyheter, både i papperstidningen och här på sajten. Avtalsrörelsen är i full gång. Den 1 april ska de största avtalen vara klara. Då får du veta hur din nya lön ser ut.
Och apropå lön: EU-kommissionen vill införa lagstadgad minimilön i hela EU. Svenska fack och arbetsgivare har protesterat högljutt, eftersom den svenska modellen bygger på att parterna kommer överens. Den frågan följer vi, liksom vem som blir LO:s nästa ordförande.

Dessutom ska vi skriva om spännande arbetsplatser och medlemmar. Så passa på att tipsa oss om du vill lyfta fram ditt jobb och dina arbetskamrater.
Välkommen till Hotellrevyn 2020!