Nyheter Startsidan
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Arbetsmiljöverket kräver larm i frysrum

Den som råkar bli inlåst i frysrummet på restaurang Tuk Tuk i Stockholm riskerar att bli kvar där ett tag, eftersom rummet saknar larm. Nu kräver Arbetsmiljöverket ändring.

Publicerad 8 oktober 2009

Senast den 15 oktober, alltså om en vecka, måste restaurang Tuk Tuk i södra Stockholm ha installerat ett larm i sitt frysrum. Det kräver Arbetsmiljöverket, efter att ha inspekterat restaurangen. Om detta inte görs kan krogens ägare få betala 10 000 kronor i vite.

Verket anser att det olarmade frysrummet innebär en fara för de anställda, eftersom de inte skulle kunna kalla på hjälp om de blev inlåsta där.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här