Nyheter Startsidan
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Hallå där, Susann Öström!

Susann Äström är frukostkock på Hotel Rival i Stockholm och har varit med och spelat in ABBA-duon Björn och Bennys nya låt "2nd best to none".

Publicerad 20 maj 2009
Hallå där, Susann Öström!

Hur kom det sig?
– Förra året firade vi 5-årsjubileum med en fest för personalen. Många av oss har sjungit i kör och alla gillar att showa. Vår ägare Benny Andersson frågade då om han inte kunde få skriva en låt till oss, men det var egentligen ingen som trodde att det var allvar.

Hur kändes det att få spela in en Björn och Benny-låt?
– Det var faktiskt bara roligt. Det var konstigt att vara i en studio och sjunga, det gör man inte så ofta. Men Benny hade sagt till oss att det inte var meningen att det skulle låta som en proffsgrej, så vi hade inga stora krav på oss. Det var en skräckblandad förtjusning.

Var det nervöst?
– Ja, det var det. Fast mest när vi skulle spela in videon. Det kändes konstigt att sitta framför ett filmteam och sjunga. Det var lite pinsamt. Jag har nog aldrig varit så spänd.

Spelas den för fulla muggar på hotellet nu?
– Nej, det gör den faktiskt inte. Men alla har nog spelat den för vänner och familj.

Tror du att det blir en hit?
– Jag har läst lite på bloggar för att se vad folk tycker om den. Det verkar som om engelsmännen gillar den i alla fall. Men de har faktiskt spelat den på radio här också. Det var jättekonstigt.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.