Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Hallå där, Pernilla Särbring

Pernilla Särbring är kallskänka på Fahlmans conditori i Helsingborg, ett av alla konditorier som fått extra många gäster i dag.

Publicerad 23 februari 2012
inlinebild
Pernilla Särbring, kallskänka. Foto: André de Loisted

Det sägs att svenska folket firar prinsessfödseln med tårta. Märker du av något på jobbet?
– Ja, det började redan tidigt i morse. Själv står jag och gör smörgåsar, så jag har inte så mycket del i det.

Har ni gjort något speciellt på Fahlmans?
– Ja, vi har dekorerat om i fönstret och ställt en rosa prinsesstårta där med en skylt och foto.

Hur mycket tårta har gått åt på förmiddagen?
– De står och gör fler nu, det har hunnit bli 30 prinsesstårtor och 100 prinsessbakelser. Så det har ju blivit lite rusch.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här