De har tränat upp talartalangerna!
Mälardalens kongressdelegation. Foto: Linda Romppala
kongress 2018

De har tränat upp talartalangerna!

Avdelning Mälardalen och de andra kongressdelegationerna har varit på träningsläger. Talartalangerna är vässade inför helgens kongress.

Publicerad 1 juni 2018

»Man kanske vågar gå upp och prata för en motion?«

Pernilla Thorell, kongress­ombud och skyddsombud:
– Vi har varit på delegations­utbildning och fått lära oss massor om hur det funkar på kongressen och hur tåg­ordningen är. Då blir man tryggare i själva mötesrummet. Vem vet, man kanske vågar gå upp och prata för en motion?
– Jag känner mig mycket säkrare, samtidigt som det är lite överväldigande. Nu hänger allt på oss, liksom. Det går inte att skylla på att det är några andra som tagit besluten.
– Den största utmaningen blir att hålla fullt fokus under hela kongressen, tror jag. Den varar ju i fyra dagar. Men innan dess ska vi i delegationen träffas, gå igenom motionerna och prata ihop oss om vad vi tycker. Det ska bli jätte­roligt med kongress och jag vill önska alla deltagare lycka till. Det ska bli kul att träffas!

Delegationen, stående från vänster: Lorina Gunnarsson,  Pernilla Thorell, Jonna Ljunggren, Charlie Blomgren. Sittande: Carina Wendle, Thomas Molinder, Lisa Söderlund, Helena Johansson, Andreas Olofsson.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här