Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Karlaby är omtänksammaste krogen

Karlaby Kro utanför Simrishamn bryr sig mest om gästerna. Det har stiftelsen Sveriges bästa bord tillsammans med Restaurangguiden kommit fram till. - Vi trivs väldigt bra tillsammans och det märks nog, säger vinnarna.

Publicerad 23 november 2005

Utmärkelsen Bästa omtanken delas för första gången ut av stiftelsen Sveriges bästa bord och Restaurangguiden.
Idén är att uppmärksamma krogar som utmärkt sig genom att personalen ger utomordentlig service och skapar gästvänlig atmosfär.

Juryns motivering lyder:
”Det ligger en äkta omtanke om gästen i allt från välkomnandet till det att du hälsas tillbaka. Och hit återvänder man gärna mer än en gång.”

Ingegerd Ferlinger är restaurangchef på Karlaby Kro.
Hur känns det?
– Det är klart att det känns underbart. Det är fantastiskt kul, de har sett till helheten.

Varför fick just ni priset?
– Vi vill att helhetsupplevelsen ska vara bra. Det ska vara fridsamt och välkomnande att komma hit. Bra service kombinerat med god mat och dryck.

Går personalen en särskild charmkurs hos er?
– Nej, men det är mycket personlighet. Vi trivs väldigt bra tillsammans och det märks nog. Det är ett bra team och det avspeglar sig nog utåt.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här