Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Hallå där, Lovisa Lagerström Lantz

Lovisa Lagerström Lantz är kommunikationschef på Hotell- och restaurangfacket och ansvarig för förbundets nya sajt.

Publicerad 25 oktober 2011
inlinebild
Lovisa Lagerström Lantz, kommunikationschef och ansvarig för HRF:s nya sajt. Foto: HRF

Varför behövdes det en ny webbsida?
– Det fanns önskemål både från medlemmar och ickemedlemmar om att det skulle bli lättare att hitta på förbundets webb. Den gamla webben hade blivit gammal. Vi behövde rensa ut och hitta ny struktur.
 
Vad är den största nyheten?


– Det är medlemsinloggningen. Där kan medlemmarna logga in till sina egna sidor där de kan se och ändra sina uppgifter, läsa sitt kollektivavtal och titta på lönestatistik. I lönestatistiken kan du bland annat söka fram hur mycket andra med samma yrke i ditt län eller i din ålder tjänar. Det kan vara bra att ha koll på. Som inloggad kan du också få tips på förhandlingsteknik och mer djupgående förslag kring hur man kan arbeta med kollektivavtalet på arbetsplatsen.

Hur gör man för att logga in?

– För att kunna logga in behöver du användarnamn och lösenord. Användarnamnet är ditt personnummer, och lösenordet är ditt medlemsnummer. Det hittar du på baksidan av Hotellrevyn. Allt det här står på www.hrf.net under fliken "Hjälp att logga in" eller i förbundets annons i kommande Hotellrevyn.

Har medlemmarna hittat dit?

- Vi släppte webben i förra veckan, och hade många besökare under hela helgen. Nu vill vi jättegärna att medlemmarna ska höra av sig med synpunkter och förslag på hur vi kan fortsätta att göra webben ännu bättre.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här