Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Hallå där, Devrim Mavi

Devrim Mavi, 41 år, är Hotellrevyns nya chefredaktör. Devrim kommer närmast från jobbet som chefredaktör på samhällsmagasinet Arena.

Publicerad 16 november 2011
inlinebild
Devrim Mavi tillträder tjänsten på Hotellrevyn i början av 2012. Foto: Linus Hallgren

Hur tror du att läsarna kommer att märka att du har blivit ny chefredaktör?
– Det är en jättebra tidning. Så småningom kommer Hotellrevyn att få nya inslag, tillsammans med redaktionen kommer jag att fortsätta att göra en mer aktuell, ännu intressantare tidning. Jag hoppas också att läsarna kommer att märka att fler pratar om Hotellrevyn och läsa om sin tidning i andra tidningar.

Vad har du för relation till branschen?
– Jag har jobbat tre månader på en lunchrestaurang och blev blåst på min lön. Annars kommer mina erfarenheter av städ- och servicejobb från arbete i äldrevården.

Du kommer från samhällsmagasinet Arena, vad tar du med dig därifrån?
– Jag tar med mig mitt engagemang för samhällsfrågor och mitt intresse för politiska frågor. Jag har mina rötter i fackförbundspressen och jag har alltid varit engagerad i frågor som rör arbetsmarknaden och människors livsvillkor.

Vad vill du hälsa till Hotellrevyns läsare?
– De får jättegärna höra av sig med synpunkter och förslag på vad de vill läsa om i tidningen.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här