Restaurang Chouchou verkar ha ekonomiska problem. Hotellrevyn har pratat med en av kockarna som har lämnat arbetsplatsen och som fortfarande väntar på slutlönen.
I veckan som gick rapporterade Sveriges Radio om nattklubben Holken.
Anställda vittnade bland annat om uteblivna löner, extrema arbetspass, utnyttjande av migrantarbetare och att de uppmanades köpa billig alkohol på Systembolaget och fylla på exklusivare flaskor med.
Moderbolaget driver även restaurang Chouchou.
Också där har anställda fått vänta på lönen.
Hotellrevyn har varit i kontakt med Kim, som egentligen heter något annat. Kim är en av flera kockar som lämnat arbetsplatsen.
– Jag slutade av flera orsaker. Lönen var sen, företaget hade problem med leveranser. Vi var tvungna att skapa något av inget. Som kock är det frustrerande.
Kim berättar om diskare som har jobbat 25 timmar i sträck och som inte fått ut sin lön.
– De utnyttjar bara folk.
Nu har Kim tagit kontakt med facket för att få ut slutlönen – en månadslön plus semesterlön. Någon framtid för restaurangen tror inte Kim på.
– Jag är faktiskt förvånad att de inte har stängt än.
Läs: Så svarar Chouchou