Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

De vill leda förbundet i framtiden

På HRF:s kongress i maj ska nya personer väljas till olika uppdrag. Ella Niia, Therése Hulthén och Mats Hansson föreslås bli ny ledningstrio.

Publicerad 9 april 2008

Texten uppdaterad 2008-04-10 10.54
Hotell- och restaurangfackets valberedning har nu lagt fram sitt förslag till ny förbundsstyrelse och arbetsutskott. Det är sedan upp till kongressombuden att fatta beslut om vilka som ska leda förbundet de kommande tre åren.
Mildred Forsberg är valberedningens ordförande. Hon tycker att de har haft bra diskussioner.
– Nu är vi färdiga med vårt arbete. Det är nu upp till kongressen att ta ställning till valberedningens förslag, säger Mildred Forsberg.
Valberedningen föreslår Ella Niia som förbundsordförande, Therése Hulthén som andre ordförande och Mats Hansson som tredje ordförande.
– Det har handlat om att hitta de personer som vi bedömer har starkast förtroende bland medlemmarna. Det har också handlat om att hitta dem som är mest lämpade för denna sorts uppdrag, säger Mildred Forsberg.

Utöver valberedningens förslag till ledning av förbundet, finns andra nominerade. Uppställningen av dessa har kunnat missförstås i utskicket som gjorts till kongressombuden.

– Eftersom uppställningen av övriga nominerade uppfattats lite olika så kommer valberedningen att göra ett förtydligande, säger Ewa Silverberg-Liljeros som sitter i valberedningen.

Fler på förslag
Förutom valberedningens förslag är fler personer nominerade.
? Maria Norrbin-Karlsson är nominerad till posterna som förbundsordförande, andre- och tredje ordförande.
? Börje Vestlund och Mats Hansson är nominerade till andreordförande och kvarstår som kandidater.
? Carina Wendle, Malin Ackholt och Börje Vestlund ställer upp för val till tredje ordförande.
? Per Persson och Per-Anders Pettersson har avstått från sina nomineringar till tredje ordförandeskapet.
? Malin Ackholt avstår sin nominering till andre ordförande och Therése Hulthén avstår sin nominering till förbundsordförande.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här