Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Blandade deg med byggvisp

En pizzeria utanför Helsingborg har fått föreläggande efter att miljöskyddsinspektörerna funnit en rad brister. Bland annat användes en byggvisp till att blanda pizzadeg.

Publicerad 16 februari 2011

I januari inspekterade kommunens miljö- och hälsoskyddsinspektörer pizzerian i Kvidinge utanför Helsingborg för andra gången. Då upptäcktes att en rad brister som påpekats redan ett drygt år tidigare fanns kvar.
Till exempel saknades fortfarande egenkontroll och en visp avsedd för byggen användes till degblandning. Nu får pizzerian en månad på sig att åtgärda problemen.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här