Hej Gäst KRISTIN AMPARO

”Som gäst är jag nyfiken och social”

Sociala restaurangmiljöer med charmig personal som trivs och är stolta över sitt jobb. Det gillar artisten Kristin Amparo, aktuell i tv-programmet ”Lotta på Liseberg” den 4 juli.

Publicerad 4 juli 2022
”Som gäst är jag nyfiken och social”
Kristin Amparo, sångare och låtskrivare. Foto: Linnea Frank

Hur är du som gäst?
– Som restauranggäst är jag nyfiken och social. Älskar att äta god mat och dryck i goda vänners sällskap. Jag trivs i restaurangmiljöer där spontana samtal kan uppstå mellan borden. Det är kul tycker jag!

Har du något som du bara beställer in på sommaren, aldrig annars?
– Jag tycker att tapas och sangria är extra trevligt att inmundiga ljumma sommarnätter.

Finns det något som anställda gör och som du blir extra glad över?
– Jag blir alltid glad att träffa charmig personal som trivs och är stolta över sitt jobb. Att bli sedd och känna sig extra omhändertagen är lyxigt. Så får det gärna vara på såväl restaurang som hotell.

Passar på att åka så mycket berg- och dalbanor vi bara kan!

Du är med i Lotta på Liseberg den 4 juli, har du några minnesvärda nöjesparksupplevelser?
– Jag och mina vänner ser verkligen fram emot att sjunga med Lotta på Liseberg och vi ser även väldigt mycket fram emot att passa på att åka så mycket berg- och dalbanor vi bara kan! Senast jag var på Liseberg var vi ett stort kompisgäng, däribland några musikerkollegor från Sydafrika. Vi hade hejdlöst kul!