Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Servitris misshandlad vid rånförsök

Ett ovanligt brutalt rånförsök inträffade i förra veckan på ett konditori i värmländska Charlottenberg. En servitris på kafét överfölls och misshandlades av tre män.

Publicerad 10 december 2008

Servitrisen höll på att städa lokalen efter stängning när tre maskerade män plötsligt dök upp. Utan att förklara vad de ville började de slå och knuffa kvinnan. Enligt Nya Wermlandstidningen var männen beväpnade med något som såg ut som en yxa och ett pistolliknande föremål.
– De slog henne, kastade henne i väggen. Hon fick något i huvudet och har skador där och på benen, säger polisen Mats Sjöblom till tidningen.

Misshandeln fortsatte tills en konditor, också anställd på kafét, upptäckte vad som pågick. Efter att han lyckats trycka på överfallslarmet försvann männen från platsen.
Servitrisen fördes till sjukhus med skador, bland annat ett sår i huvudet som fick sys. Polisen tror att händelsen var ett rånförsök.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här