Monica sätter 
krydda på tillvaron
Linda Nilsson, Antonio Romero- Hallblom, Carolina Alvarado och Emelie Skeppström firade Monica Lindberg (längst fram till höger) med tårta.
Tårtan
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Monica sätter krydda på tillvaron

Monica Lindberg började i serveringen på Stadshusrestaurangen i Södertälje år 2008 när den var alldeles nybyggd. I dag är hon restaurangchef och februari månads »Bästa kollega« i Hotellrevyn.

Publicerad 12 februari 2010

De anställda är snälla, så det är ganska lättjobbat som chef på restaurangen i Södertälje Stadshus. Monica kan även vara arbetskamrat på dagarna.
– Hon är väldigt bra och lätt och prata med. Man får vara med och hon fattar inga beslut över huvudet på folk, säger servitrisen Linda Nilsson som nominerade Monica till utmärkelsen.
– Det är svårt att se sånt där själv, säger Monica.
Hon tror att nyckeln är att trivas med det man gör.
– Även om det inte alltid är en dans på rosor.

Ur nomineringen

»Hon har en outgrundlig värme som kan få vilken frusen själ som helst att känna värme och förmåga att få oss alla att känna oss lugna. Aldrig långt till skratt, bjuder på sig själv och ser alltid möjligheter i stället för hinder. Hon kan liknas vid en mycket god krydda som förgyller en hel rätt genom att lyfta andra ingredienser utan att själv ta över.«

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.