Engagerade Eleonor 
är värd en tårta
Eleonor Persson hugger in på tårtan. Jenny Källman och övriga jobbarkompisar fick självklart smaka. Foto: Christer Pöhner
Bästa kollegan
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Engagerade Eleonor är värd en tårta

Eleonor Persson är inte bara kallskänka. Hon lär upp nykomlingar, hoppar in och hjälper kocken och vågar säga ifrån när det behövs. Hon utses till »Bästa kollega« i november och belönas med månadens tårta.

Publicerad 18 november 2009

När det är kort om folk är arbetskamrater som ställer upp för varandra guld värda. På Scandic Örebro Väst jobbar kallskänkan Eleonor Persson, en riktig klippa som utsetts till månadens »Bästa kollega« i Hotellrevyn.
– Oj, nu kommer jag att få ännu mer att göra, skrattar Eleonor efter att ha hört motiveringen som kollegan Jenny Källman formulerat. Där får hon beröm för att hon engagerar sig på arbetsplatsen och ställer upp i köket för att hjälpa nykomlingar när det behövs.

Arbetskamraternas motivering

»Eleonor är den mest fantastiska arbetskamrat man kan tänka sig! Jordnära och med kunskap och erfarenhet. Önskar att fler lyssnade på hennes kloka idéer! Alltid ärlig och vågar säga ifrån, hon kan ta de konflikter som uppstår på ett schyst sätt. I den ganska krävande situation vi har, med brist på personal och så vidare så skulle en tårta betyda mer än en tårta för oss! Eleonor är ett föredöme för hur vår chef vill att personalen ska vara: engagerad!«

Läs mer…

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.