Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Misstänkt tafsande avgörs i tingsrätten

Mannen var stamgäst på hotellet i Kalmar. Kvinnan arbetade som servitris i hotellets restaurang. Men en kväll gick någonting snett, och det slutade med att kvinnan polisanmälde mannen.

Publicerad 1 november 2005

Gästen och servitrisen har olika versioner av vad som hände. De är dock överens om att mannen på kvällen satt i hotellets bar och pratade med bartendern. När servitrisen gick förbi stoppades hon av mannen.

Det var då, enligt kvinnan, som gästen körde in sin hand mellan knapparna i hennes blus. Servitrisen säger att hon blev både chockad och ledsen. Tillsammans med sina arbetskompisar ringde hon till polisen som kom och tog upp polisanmälan.

Gästen, som bodde på hotellet, förhördes på plats. Mannen säger att han är ledsen för det inträffade, men förnekar att han medvetet ska ha tafsat på kvinnan. Han hävdar att det hela var en olyckshändelse.

Nästa vecka möts de igen i Kalmars tingsrätt där mannen står åtalad för sexuellt ofredande. Servitrisen och två av hennes kollegor kommer att vittna.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.