Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

”Juholt var väldigt engagerad i vår bransch”

Hotell- och restaurangfackets förbundsordförande Ella Niia beklagar att Håkan Juholt tvingades avgå som Socialdemokraternas ledare. - Han hade ett stort engagemang för vår bransch, säger hon.

Publicerad 24 januari 2012

Så sent som i november höll Håkan Juholt tal på Hotell- och restaurangfackets kongress. Han utlovade då en rad förbättringar för branschens anställda om Socialdemokraterna kom till makten vid nästa val. I helgen, efter långa diskussioner med Socialdemokraternas ledning, tvingades han dock att lämna posten som partiets ordförande.   
– Jag tycker att det är tråkigt. Håkan Juholt var väldigt engagerad i vår bransch och de frågor som rör våra medlemmar. Han var ute på många av våra arbetsplatser och träffade medlemmar, säger Ella Niia.

På fredag ska Socialdemokraternas styrelse, där Ella Niia ingår, träffas för att påbörja arbetet med att hitta en kandidat till ordförandeposten.  
– Jag hoppas att även den som kommer efter har förståelse för människorna som arbetar i vår bransch, säger hon.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här