Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

HRF vann SM för a-kassor

HRF:s a-kassa tog på onsdagen hem segern i det första svenska mästerskapet för arbetslöshetskassor.

Publicerad 16 maj 2002

Eva Nilsson, Christel Pollei och Marie Sjöberg är de tre handläggare som tog hem segern åt HRF. Samtliga arbetar på a-kassans kontor i Malmö.
Delat andrapris gick till Kommunals, Handels och Akademikernas a-kassor.
– Jag är superlycklig. Tänk att få vara med och dra fram HRF:s a-kassa till den bästa, säger Eva Nilsson, som utöver lagsegern kom på åttonde plats individuellt.
Du ska byta jobb nu. Varför?
– Jag är 48 år och har arbetat här i 21 år. Det blir en ny start innan det är för sent. Jag ska börja på HTF:s a-kassa och det känns bra att komma till ett nytt ställe med det här i handväskan. Min nya chef var med på prisutdelningen.
– HRF är en härlig organisation, så jag lämnar ett bra jobb bakom mig också.

Så gick tävlingen till
Tävlingen arrangerades av företaget Altcom. De tävlande fick svara på två knepiga frågor från medlemmar. Svaret skulle på en gång vara korrekt, hänvisa till rätt bestämmelser, vara lätt att förstå och inte vara för långt.
I juryn satt Marita Lemonaho, Ams, Stina Hall, doktorand från Lund, Stefan Marklund, affärsutvecklare, Peter Schönfeld, a-kassornas samorganisation och Anders Nilsson, kammarrättsfiskal.
Priset var förutom äran en stor blombukett och en liten skulptur, som är ett vandringspris.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här