Hej Gäst EMIL ALMÉN

Fick nakenchock i hotellfoajén

Skådespelaren Emil Almén har jobbat på hotell. Ett nattpass i receptionen gav honom en oförglömlig upplevelse.

Publicerad 17 december 2020
Fick nakenchock i hotellfoajén
Emil Almén, skådespelare med ett förflutet som nattreceptionist. Foto: Magnus Länje

Hur är du som gäst?
– Jag har själv jobbat på hotell och får nog säga att jag är rätt föredömlig. Jag håller ordning, för inte mycket väsen och plockar upp för att underlätta. Om det är lyhört ber jag kanske att få byta rum, men då med ett leende.  

 Vad uppskattar du extra mycket ? 
– När man jobbar och filmar bor man ganska länge på hotell och att då bli uppgraderad till en minisvit, det uppskattar jag verkligen. Eller när det står en liten korg med mineralvatten och grejer, då blir jag jätteglad.

Emil Almén

Emil Almén är skådespelare, bland annat aktuell i tv-serierna »Ambassadören« och »Maskineriet« på Viaplay.

 Har du någon extra minnesvärd upplevelse?
– När jag var nattportier på Gillet i Uppsala kom det ner en otroligt vacker man till receptionen, helt naken, och frågade om jag ville följa med upp på rummet. Jag var väldigt smickrad över erbjudandet men tackade vänligt men bestämt nej – med det klassiska receptionistleendet. Det var lite pinsamt sedan när han checkade ut några timmar senare.