Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Choice rekryterar från Samhall

Ett 60-tal medarbetare från Samhall kommer anställas hos Nordic Choice Hotels de närmaste två åren. Ett avtal om långsiktigt samarbete för rekrytering har inletts.

Publicerad 15 april 2015

Normal021falsefalsefalseSVJAX-NONE

Under våren har ett framgångsrikt pilotprojekt bedrivits på flera hotell i landet. Nu utvecklas samarbetet ytterligare och anställda inom Samhall kommer att erbjudas tjänster inom hotellkoncernen.
– Det är fantastiskt roligt att Nordic Choice Hotels inte bara vill köpa våra tjänster, utan vill anställa vår personal. De kommer att arbeta som frukostvärdar, städare eller med annan service, beroende på vad hotellen behöver, säger Albin Falkmer, informationschef på Samhall.

Samhall ägs av svenska staten och har över 23000 medarbetare över hela landet. Företagets uppdrag är att skapa arbetstillfällen åt personer med funktionsnedsättning. Samhalls vd, Monica Lingegård, säger i ett pressmeddelande att samarbetet är en win-win-situation.
– Våra yrkeskunniga medarbetare får nya jobb, samtidigt som nya personer får en möjlighet att gå från utanförskap till arbete på Samhall.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Fråga om jobbet.
108
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

Nyheter från Hotell- och restaurangbranschen.

Varje vecka, direkt i din inbox. Hotellrevyns nyhetsbrev.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här