Insändare
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Feministpropaganda!

Till den feministiska redaktionen som är 90 procent kvinnor och ändå hittar något att gnälla på. Jag insisterar på att ni inte ska använda medlemmarnas pengar -- eller snarare sagt mina pengar -- för er äckliga feministpropaganda.

Publicerad 28 september 2012

I senaste numret av fackförbundstidningen Hotellrevyn använde ni 20 procent till feministpropaganda, inte ens feministerna själva fattar vad ni är ute efter. Feministkärringar har kämpat i 40 år för att befria sig från köket och nu när de har lyckats, vill ni komma tillbaks till köket.
Jag kan inte fatta hur ni feminister kan påstå att ni är diskriminerade i restaurangbranschen. Jag vet att kvinnor får bättre betalt och bättre dricks än oss män och de flesta hovmästare och restaurangchefer är kvinnor. Men ni hittar ändå något att gnälla på.

Medaljvinnaren Elisabeth skriver ”skaffa dig en mentor” och snackar om förtryck av kvinnor i köket. Sedan säger hon själv att hon har varit i kocklandslaget med ”bara kvinnor”. Jag har också något att säga till feministen Elisabeth: skaffa dig ett liv först.
Sen kommer en till feministikon, Karin, som också skyller kvinnans inkompetens i köket på män med tatueringar (men kvinnor med tatueringar och långa naglar och så vidare är helt okej). och sen fortsätter hon och säger att hon vill satsa på fler ”kvinnliga kockar”, inte ”duktiga kockar” eftersom detta är feministernas enda mål. Inte kvalitet och jämställdhet.
Sen fortsätter den feministiska kampanjen med unga och nyrekryterade feministen Camilla, feministproffset som säger att det finns kvinnor i Italien som bakar pizza. Men hon vet inte att kvinnor i Italien också kämpar för familjen och som feministen Karin Fransson säger själv ”inte flyger från tuva till tuva”.

Kvinnor i södra Europa är mer trogna och lojala sin familj och sina män, något som lilla Camilla Seidl inte kan förstå. Kvinnor i södra Europa skäms inte för att laga mat hemma i köket.
Chefredaktören Devrim Mavi borde veta bättre eftersom hon själv är från Turkiet. Hon vet att kvinnor är stolta över att vara kvinnor där och inte bara gnäller som svenska feminister. Devrim Mavi ställer frågan ”Vad händer med jämställdheten?”
Jag bara undrar: Var i Sverige är kvinnor diskriminerade?

Jämställdhet bygger man tillsammans, både kvinnor och män och inte via bittra feministkärringar som hatar män.
Och en sak till för din information Devrim: Våra barn och gamla ska inte samhället ta hand om. Vi ska ta hand om dem, vi föräldrar ska ta hand om barnet, något som feministerna fruktar allra mest.
Kvinnor i detta land vill ha allt: vårdnad om barnet, jobba deltid, samma lön som män som jobbar 200 timmar. Kvinnor vill ha bostadsbidrag och barnbidrag och de får allt detta till 95 procent. Är detta jämställdhet?

Jag har bara en sista sak att säga till er fascistfeminister:
Om ni vill laga bra mat i svenska restauranger, visa lite intresse och kompetens. Och vill ni börja någonstansbörja för fan med att laga mat hemma åt barn och familj. Som de flesta kvinnor i övriga världen gör med glädje och kreativitet.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.