Här är nya förbundsstyrelsen
De valdes till förbundsstyrelse i juni 2018. Foto: Anna-Karin Nilsson
förbundsstyrelsen

Här är nya förbundsstyrelsen

– Vi har ett förbund där man tror på unga människor, säger Mathias Westbrand Emilsson, 24 år och den som suttit längst i HRF:s förbundsstyrelse.

Publicerad 11 september 2018

Mathias Westbrand Emilsson, ledamot och servitör på Hotell Aveny, Umeå:

– Vi träffades under tre dagar, för att lära känna varandra och rollen som ledamot. Vi hade också vårt första riktiga möte efter det konstituerande mötet på kongressen. Det var jättetrevligt och pirrigt.

– Det är alltid spännande att se grupp­dynamiken och vad man har för människor i gruppen. Det är kompetenta, skarpa personer och en bra variation i ålder, geografi och yrke. Folk är fritänkande, duktiga på att tala och socialt kompetenta, så som människor i branschen är. Våra olika erfarenheter ska stötas och blötas tills vi kommer fram till något vettigt tillsammans.

– Av ledamöterna är jag den som har suttit längst. Det är ju jätteudda med ett fackförbund som har en ledamot som är 24 år och har längst erfarenhet, men det säger en del om att vi har ett förbund där man tror på unga människor.

Stående längst till vänster: Mathias Westbrand Emilsson. Sittande: Pim van Dorpel, Per Persson, Petter Zetterqvist, Carl Michael Leijon. Malin Ackholt, Sara Astner, Jaqueline Lenander, Anna Hjortheden och Sheragim Madani.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här