Jag är en 19-årig tjej, utbildad servitris och hela sommaren har jag jobbat på en restaurang som jag trivts jättebra med, förutom med den som skulle kalla sig chef.
Jag förstår inte att man kan vara så falsk som människa, han drog sig inte för att lura någon. Jag förstår inte varför chefer tror att de kan bete sig som svin och tro att de vinner på det i längden.
Tack vare min idiotchef har hela stället gått i konkurs och han är skyldig mig 10 000 kronor. Jag är så fruktansvärt arg på honom.
Det jag vill säga med detta är man behöver inte bete sig som ett svin bara för att man är chef.
Och jag blev fruktansvärt irriterad på insändaren ?RKK? i nr 11/01 som skrev att man skulle ta bort praktikplatserna på restaurangerna.
Otroligt korkat. Var ska vi få vår övning och erfarenhet om vi inte får komma ut i arbetslivet? Var började du själv, på gatan eller?
Tänk lite innan du skriver .
Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.