Fantastiska färskpotatis!
Två klassiska potatisrecept: Ängamat och Kronans kaka. Foto: Ulrika Pousette
På menyn på menyn
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Fantastiska färskpotatis!

Om du mot förmodan skulle tröttna på varianten "nykokt med smör och dill" -- här får potatisen fint sällskap i sallad, soppa och klassiska Kronans kaka!

Publicerad 18 juni 2013
inlinebild
Ljummen färskpotatissallad med sparris. Foto: Ulrika Pousette

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här