Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Patrik tog guld för fackligt försäkringsarbete

Många medlemmar vet inte vilka försäkringar som ingår i kollektivavtalet. Men det har HRF:arna Patrik Bohman och Anne-Chatrin Emanuelsson ändrat på. I går fick de ta emot pris för sitt upplysningsprojekt.

Publicerad 24 januari 2007

Den 22 januari träffades ett hundratal HRF-medlemmar på Hotell- och restaurangfackets avtalskonferens i Stockholm. Patrik Bohman var ett av ombuden som deltog. Han fick också ta emot ett pris för sitt och Anne-Chatrin Emanuelssons arbete med arbetsplatsbesök.

»Årets guldstjärna för utomordentlig företagsverksamhet« fick de för att de arbetat med att prata med medlemmar om deras kollektivavtalsförsäkringar. Hallandsavdelningen har fått pengar av HRF till projektet och de har gjort 256 besök på 176 arbetsplatser.


Patrik Bohman fick förutom priset motta en kram från förbundsordförande Ella Niia.

– Jätteroligt att få priset, men det hade inte fungerat om jag inte haft en så bra styrelse som jag har, säger Patrik Bohman.
Hans tips till andra som vill lyckas är att inte vara rädd för att prova nya idéer, utan testa det man tror på.
– Den som vill göra som Hallandsavdelningen kan lämna in en projektbeskrivning till HRF så är det bara att trampa i gång, säger Göran Andersen, ombudsman på förbundskontoret.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här