Hotellrevyn söker reporter
 

Hotellrevyn söker reporter

Vi söker dig som är en erfaren reporter och vill vikariera på en facklig tidning med tydligt branschfokus. Som reporter på Hotellrevyn arbetar du med nyheter och reportage till magasin och hotellrevyn.se.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Researcha och skriva nyheter och reportage.
  • Bidra med idéer.
  • Publicera material på webb och sociala medier.

Vi söker dig som:

  • Vill bevaka hotell- och restauranganställdas arbetsvillkor och arbetsmiljö
  • Har examen i journalistik från universitet/högskola eller motsvarande.
  • Har arbetat som skrivande reporter i minst tre år, gärna i ett högt tempo.
  • Självständigt kan leta fram nyheter och vinklar som är relevanta för våra läsare.
  • Gillar ordning och reda.

Vi förutsätter att du kan tala och skriva på lätt och ledig tidningssvenska och även genomföra intervjuer på engelska. Om du dessutom behärskar ett utomeuropeiskt språk är det ett extra plus.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med placering på redaktionen i centrala Stockholm. Resor inom Sverige ingår i tjänsten. Vikariatet sträcker sig mellan 3 januari och 30 juni 2022.

Jämställdhet och mångfald i arbetslivet är viktigt för oss. Vi vill därför tillvarata de positiva effekter som en jämn könsfördelning och en ökad mångfald kan tillföra verksamheten.

Frågor om tjänsten besvaras av Linda Svensson, chefredaktör, på tfn 070-168 98 40 eller linda.svensson@hotellrevyn.se. Facklig representant är Ann Patmalnieks, Journalistförbundet, 08-588 099 27.

Personligt brev med cv skickar du senast den 30 oktober till ansokan@hrf.net. I ämnesraden skriver du Reporter Hotellrevyn. Vi intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Hotellrevyn är Hotell- och restaurangfackets medlemstidning. Magasinet har en upplaga på 32 500 ex och ges ut med 10 nummer per år. Vi finns varje dag på hotellrevyn.se och i sociala medier.

@hotellrevyn

Vi finns där du finns
Fråga om jobbet.
108
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

Nyheter från Hotell- och restaurangbranschen.

Varje vecka, direkt i din inbox. Hotellrevyns nyhetsbrev.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här