Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Färre konkurser i branschen igen

Under årets första två månader gick färre hotell- och restaurangföretag i konkurs jämfört med samma period tidigare år. Trenden med ett ökande antal konkurser verkar därmed vara bruten.

Publicerad 8 mars 2007

Under 2006 gick rekordfå hotell och restauranger i konkurs. Den positiva trenden var starkast under första delen av året. Under oktober, november och december ökade i stället antalet konkurser något.

Nu verkar det dock som om konkurserna återigen minskar. Under januari och februari gick 54 hotell- och restaurangföretag i konkurs. Det är en minskning från de sista månaderna av förra året och färre än under samma period förra året.

Antal hotell och restauranger som gick i konkurs under januari och februari:

* 2007: 54 stycken
* 2006: 56 stycken
* 2005: 65 stycken
* 2004: 85 stycken
* 2003: 68 stycken
* 2002: 72 stycken

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här