Debatt månadens fråga
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

”Kan rotera ännu mer”

Signaturen Helen tycker att det funkar med roterande arbetsuppgifter.

Publicerad 11 mars 2013

Förut jobbade vi bara i köket som kallskänkor. Nu gör vi lite av varje och det är omväxlande. Det bidrar till mindre förslitningsskador tror jag. Jag tycker att vi kan rotera ännu mer och på fler avdelningar. Det skulle göra oss mindre sårbara vid semestertider och när någon blir sjuk.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här