Debatt Insändare
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

”Jag vill betala skatt”

Genom att jag betalar skatt är jag med och gör en insamling till förmån för ett bättre Sverige.

Publicerad 16 september 2010

Jag vill betala skatt. Sverige har en mycket bra tradition och det är att samla in pengar för de som behöver det i andra länder. Detta görs genom många organisationer och även tv-galor där kända artister ställer upp.
En annan slags insamling är skatten. Jag undrar verkligen varför folk överhuvudtaget vill ha sänkt skatt. Genom att jag betalar skatt ”samlar jag in” pengar för ett bättre Sverige och för ökad välfärd. Jag satsar även framåt så att mina barn får ett bättre Sverige.
Jag vill inte ha sänkt skatt. Skatten är inte något politisk straff för att vi jobbar utan den moderna versionen av att samlas runt elden, dela med sig och byta varor. De forntida samhällen som delade varor och hjälpte varandra överlevde och de som inte gjorde det klarade sig inte. Jag önskar mig ett samhälle som med små insatser kan hjälpa varandra och Sverige HAR den traditionen.
Nu är det upp till bevis, gå och rösta för ett socialistiskt Sverige.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här