Insändare
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Fatta kloka beslut, kongressombud!

En fackförening för medlemmarna, ledd av medlemmar verksamma i branschen. Det resultatet vill Petra gärna se från HRF:s kongress.

Publicerad 5 november 2014

Till våra kongressombud! Nu åker ni snart iväg på HRF:s 27:e kongress. Under några hektiska dagar kommer ni att tillsammans fatta många kloka beslut om stort och smått när det gäller vår förenings framtid.
En av de viktigaste frågorna är hur vårt förbund skall ledas in i framtiden. Här har ni som ombud en fantastisk chans att visa vilken sorts förening HRF ska vara. Är vi en medlemsförening som skall styras av våra anställda ombudsmän eller ledas av förtroendevalda från vår egen verklighet?
På 2014 års kongress kan ni ta det historiska beslutet att rösta på förtroendevalda som brinner för fackföreningens idé och dess medlemmar. De kan tillsammans med övriga i förbundsstyrelsen kan föra vår förening mot en framtid där vi blir en medlemsstyrd organisation som med stolthet kan arbeta sig fram mot vårt 100-årsjubileum.
Så mina kongressombud, låt årets kongress bli vändpunkten då HRF tar klivet till en fackförening för medlemmarna, ledd av medlemmar verksamma i branschen.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.