Hör av dig även om gamla skador
HRF:arna Anette Asplund, Christian Forsman, Mathias Berndtsen och Sonja Berthsjö är också försäkringsinformatörer och har koll på medlemsförsäkringarna. Foto: Anna-Karin Nilsson
försäkringsinformatörer

Hör av dig även om gamla skador

Anette, Christian, Mathias och Sonja är försäkringsinformatörer, HRF-medlemmar med uppdraget att upplysa branschkollegorna om fackets försäkringar.

Publicerad 1 november 2016 Kommentera

Christian Forsman, bartender och förtroendevald, avdelning Väst:
– Jag är rätt ny som försäkrings­informatör, jag blev det när vi i HRF-klubben på Gothia beslutade att skyddsombuden också ska vara försäkringsinformatörer. På Gothia har vi just nu ett rullande projekt, där Folksam kommer en halvdag varje måndag och man kan ställa frågor om medlemsförsäkringarna. Nyligen träffades vi som är HRF:s försäkringsinformatörer för att prata om hur facket ska arbeta med försäkringarna i framtiden och vad medlemmarna behöver.

– Det arbetet är inte klart än, men ett tips till medlemmar redan nu är att ha koll på sina försäkringar. Prata med försäkringsinformatören på arbetsplatsen eller, om det inte finns, HRF-avdelningen eller Folksam. Hör av dig även om gamla skador. Jag har träffat många som berättat om sådant som inträffat tidigare, men som varken de eller arbetsgivaren har rapporterat in. Skaffa inloggning till Folksam i dag, det finns mycket att hämta.

Fråga om jobbet.
108
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

@hotellrevyn

Vi finns där du finns
Fråga om jobbet.
108
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

Nyheter från Hotell- och restaurangbranschen.

Varje vecka, direkt i din inbox. Hotellrevyns nyhetsbrev.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här