Rickard — en lagspelare 
på Läkerol Arena
Alla slet sig loss från arbetet för att fira Rikard Wickman. Foto: Pernilla Wahlman
Bästa kollegan
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Rickard — en lagspelare på Läkerol Arena

På Läkerol Arena i Gävle är det inte bara lagspel nere på isen. Laget i restaurangköket är lika viktigt. Och där är Rickard Wickman en nyckelspelare som är värd att firas.

Publicerad 10 december 2010
inlinebild
”Lite svettigt, nej men det är kul. Jag kan inte sätta några ord på det”, säger en lätt chockad Rickard Wickman. Foto: Pernilla Wahlman

– Jag vill visa uppskattning för att han helt enkelt är så bra, säger Kim Guttelvik som skickade in nomineringen.
Som en sann lagspelare vill Rickard dela med sig av berömmet, efter att ha hämtat sig från chocken.
– Min vapendragare i köket är Samir och utan honom skulle det inte fungera alls, så jag vill dela utnämningen med honom.
Men det är inte bara Samir som får ta del av äran.
– Jag måste säga att utan mina kollegor hade jag inte varit som jag är i dag. De är lika­sinnade, lätta att arbeta med och lätta att skoja med, säger Rickard.

Ur nomineringen

Rickard sliter sig till jobbet i alla väder och gör alltid ett bra arbete. Han ger en trygghet till andra och är kanske ett av Restaurang Arenas viktigaste kugghjul. Han är en glädjespridare och helt klart en vardagshjälte både under vanliga lunchserveringar och de långa och jobbiga matchdagarna!

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.