Alltid pigg och glad. Och tokig i sötsaker! Hoa Kindblad på Restaurang Kulinarium i Umeå fick Hotellrevyn att rycka ut med tårta och diplom.
– Det är Siv som har hittat på det här. Och det får du göra oftare, säger Hoa Kindblad och hon tar en tugga av tårtbiten. Hoa har jobbat i restaurangköket på Universitetssjukhuset i Umeå i snart 25 år. Restaurang Kulinarium drivs av Medirest och serverar mat till patienter, personal och även gymnasieelever. De cirka 100 anställda sköter också kiosken och fiket i sjukhusets entré, samt landstingshuset.
Det är Hoas förra, nu nypensionerade, chef Siv Walter Lundgren som nominerade Hoa till »Bästa kollegan«.
– Jag såg ju att man kunde nominera och tänkte att hon är ju alltid glad, säger Siv och läser upp sin motivering:
»Hoa Kindblad är den gladaste och piggaste arbetskompis som jag har haft under mina 32 år som anställd, vore roligt om hon fick en tårta eftersom hon är den som gillar sötsaker allra bäst. Hon kan börja dagen med en bakelse.
– Ja, det får man ju hålla med om till 100 procent, säger arbetskamraten Sara Olsson.
Ur motiveringen
»Hoa Kindblad är den gladaste och piggaste arbetskompis som jag har haft under mina 32 år som anställd, vore roligt om hon fick en tårta eftersom hon är den som gillar sötsaker allra bäst. Hon kan börja dagen med en bakelse.«
Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.