Ur artikelarkivet Gamla arkivet
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Julklapp till alla småföretagare

Publicerad 19 december 2002

EN BOK
Handelns Lagar
Cege Ekström
Liber Ekonomi
Cirkapris 218 kronor

Bokens idé är enkel: De lagar som en företagare eller anställd i hotell- och restaurangbranschen borde känna till är samlade mellan pärmarna. Allt från avfallshantering och alkohollagen till övertid. Lätt att slå upp i, och ett lätt sätt att slippa trassel med myndigheterna.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här