Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Polisen utreder partybil med bar

I nattklubben Memento Palaces vip-paket ingår en timme i en "partylimo" med bar. Men serveringstillstånd för fordonet saknas.

Publicerad 12 december 2012

Nattklubben Memento Palace i Sundsvall erbjuder gäster att köpa en timmes förfest i en limousin med ”fullt utrustad bar”. I priset ingår också att gå förbi kön och in i loungedelen där två flaskor bubbel eller tjugo öl väntar.

Något tillstånd för alkoholservering i fordonet finns dock inte. Därför har Sundsvalls kommun polisanmält företaget för misstänkt brott mot alkohollagen.
– Vi har fått rapporter om att de skjutsar folk i stan, men vet inte om de serverar någon alkohol. Men de gör ju reklam för det, säger Urban Edlund på kommunens enhet för serveringstillstånd till Dagbladet Sundsvall.

Företaget bakom limousinservicen förnekar att det säljs alkohol under turerna, och att baren består av tomma glas och en vinkyl avsedd för kundernas medhavda dryck.
Serveringstillståndet på Memento Palace är under granskning efter ordningsproblem och brott mot arbetsmiljölagen.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.