Debatt Insändare
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Våga visa yrkesstolthet!

Stå upp för yrksvalet! Skäms vi över var vi jobbar, då tillåter vi nästan även andra att se ner på oss, skriver insändarskribenten.

Publicerad 18 december 2015

I hotell- och restaurang är vi många som inte har fast anställning, eller är behovs­anställda. Under mina år har jag märkt att folk mer och mer skäms lite över att jobba inom restaurang. »Bara ett tillfälligt jobb innan jag vet vad jag vill göra eller är färdigutbildad«.

Våga stå upp för vad du jobbar med, oavsett var!  Om du jobbar på en kedja, liten familjerestaurang eller på ett hotell så är ju alla lika värda!  Och oftast alla lika kunniga.  Skäms vi över var vi jobbar, då tillåter vi nästan även andra att se ner på oss. Så vill vi ju inte ha det!
Det är en tuff bransch och det är inte många som klarar det vi gör varje dag!  Så var stolta över er själva, er arbetsplats och ert arbetsteam. Då kommer ni automatiskt må ännu bättre av att gå till jobbet och klara nästa rusch!

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här