Insändare Månadens fråga
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Sänk kostavdraget!

Personalmat kostar mer än den smakar.

Publicerad 24 april 2012

Sänk kostavdraget. Det svider att se avdraget vid löneutbetalning och maten man får är oftast rester. Höj ob-tillägget. Det är en skam att det är så lågt.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Fråga om jobbet.
98
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

@hotellrevyn

Vi finns där du finns
Fråga om jobbet.
98
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

Nyheter från Hotell- och restaurangbranschen.

Varje vecka, direkt i din inbox. Hotellrevyns nyhetsbrev.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här