Insändare
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

”Sämre för vegetarianer”

På min arbetsplats får vi vegetarianer sämre mat än de andra.

Publicerad 2 mars 2010

De som äter kött har varje vecka en meny som visas på skärmen i personalmatsalen. Men vi veganer och vegetarianer har inte någon planerad meny, så den person som lagar personalmaten bestämmer varje dag vad den vegetariskarätten ska vara. Så därför kan hon laga samma mat nästan varje dag till oss. Jag tycker inte det är rättvist, vi borde också få en veckomeny.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Fråga om jobbet.
98
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

@hotellrevyn

Vi finns där du finns
Fråga om jobbet.
98
Vanliga frågor besvarade om allt från arbetslöshet till matavdrag.

Nyheter från Hotell- och restaurangbranschen.

Varje vecka, direkt i din inbox. Hotellrevyns nyhetsbrev.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här