Nyheter
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

McDonaldsanställd instängd i frysrum

En kvinna anställd på McDonald's i Västeråstrakten blev i helgen instängd i ett 20 grader kallt frysrum av två gäster. Händelsen polisanmäldes och utreds nu av Arbetsmiljöverket.

Publicerad 30 november 2011

Det var natten till söndag som ett par stökiga gäster, två yngre killar, dök upp på McDonaldsrestaurangen utanför Västerås. Enligt anmälan till Arbetsmiljöverket försökte de först stjäla mat från ett värmeskåp innanför kassan, men stoppades av den anställda.
En stund senare gick kvinnan ut för att inventera i ett frysrum. Plötsligt slog dörren till frysboxen igen om henne, och trots att hon tryckte på nödöppnaren fick hon inte upp den. När hon till slut lyckades ta sig ut, såg hon killarna springa därifrån.

Polis kallades till restaurangen och rubricerar händelsen som olaga frihetsberövande och ofredande. De lyckades dock inte gripa killarna som misstänks ha stängt in den anställda i frysboxen.

Kvinnan mår enligt anmälan bra. 

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här