Nyheter Serviceproffs.se

”Här får bara företag med avtal annonsera”

På den nya jobbsajten Serviceproffs.se kan man hitta lediga jobb – med kollektivavtal. – Vi vill samla alla bra hotell- och restaurangjobb till en aptitlig buffé för våra kompisar i branschen, säger Hotellrevyns chefredaktör Linda Svensson.

Publicerad 20 januari 2022
”Här får bara företag med avtal annonsera”
Hotellrevyns nya satsning Serviceproffs.se har platsannonser från företag med kollektivavtal. Foto: Annika af Klercker

Hallå där, Linda Svensson, chefredaktör på Hotellrevyn. I dag lanserade Hotellrevyn en egen jobbsajt, Serviceproffs.se. Hur kommer det sig?
– Vi såg att det fanns en möjlighet att göra jobbsökandet lite smidigare för alla servicestjärnor. Det finns många jobbsajter, men vår är unik. Här får bara företag med kollektivavtal annonsera. Då kan de jobbsökande känna sig trygga i att de får schysta villkor på sin nästa arbetsplats. Det blir ju också en kvalitetsstämpel för de företag som väljer att söka personal hos oss.

Om Serviceproffs.se

Serviceproffs.se finns lediga tjänster hos företag med kollektivavtal.Jobbplattformen vänder sig främst till arbetsgivare inom besöksnäringen.Att söka jobben är gratis och kräver ingen registrering.

Vad är målet med satsningen?
– Bra jobb för våra läsare och HRF:s medlemmar, som vi vet är högvilt på arbetsmarknaden i dag. Att det finns kollektivavtal är visserligen ingen garanti för att allt är guld och gröna skogar, men det ger rättigheter som inte är självklara annars.

Kan arbetslösa HRF-medlemmar också lista sig?
– Inte nu. Idén har varit uppe på bordet, men det ligger någonstans i framtiden i så fall. Nu vill vi samla alla bra hotell- och restaurangjobb till en aptitlig buffé för våra kompisar i branschen.

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Fråga om jobbet
Experterna svarar på läsarfrågor om allt från schemaläggning till personalmat

Nyheter från hotell- och restaurangbranschen

Varje vecka, direkt i din inkorg.
Jag godkänner att Hotellrevyn sparar mina personuppgifter. Läs mer här