Nyheter Startsidan
Artikel från gamla Hotellrevyn.se

Hallå där, EvaEmma Andersson

EvaEmma Andersson är redaktör på c/o Stöten där skidanläggningens anställda bloggar om både jobb och vardag.

Publicerad 27 januari 2010

Vad gör du i Stöten? Bara bloggar?     EvaEmma Andersson
– Jag är redaktör för bloggprojektet, och administrerar alltså huvudsidan för c/o Stöten och alla de säsongsanställdas bloggar. Jag gör dessutom mindre reportage och intervjuer ute på de olika arbetsplatserna på anläggningen, filmar och fotar en hel del för att kunna dela med mig på min egen blogg.

Har du själv jobbat på skidanläggning?
– Nej, aldrig. Jag är skidnovis helt och hållet faktiskt. Jag håller på att lära mig av säsongarna som jobbar här. De är så himla kunniga.

Hur många Stöten-jobbare bloggar?
– Vi har runt 18 aktiva bloggare samtidigt. Det varierar lite beroende på arbetstider. En del bloggar mycket vissa tider, och andra är mer aktiva på andra tider.

Var det många som ville blogga?
– Ja, det tycker jag. Även de som inte har tid att ha en egen blogg deltar mycket, vill gärna vara med och bli intervjuade och så.

Vem är det som läser bloggarna?
– Det är en väldigt blandad läsarskara. En del är sådana som är på väg hit och vill ha koll på snöläget, andra är sådana som redan är här. Sedan är ju många som jobbar här ganska unga, så det är många mammor och mormödrar som är inne och läser och kommenterar. ”Du har väl ordentligt på dig?” till exempel.

Den här artikeln är från Hotellrevyns tidigare webbplats. Därför kan det till exempel saknas bilder eller finnas länkar som inte fungerar.